Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars zegt definitief nee tegen Newcastle United’

Marc Overmars zal Ajax niet gaan verruilen voor een avontuur bij Newcastle United. Hier maakt het medium The Athletic melding van. Overmars was een van de topkandidaten om bij The Magpies het transferbeleid te gaan regelen, maar heeft het aanbod afgewimpeld.

Bij Newcastle United had hij grenzeloze middelen om een succesformatie te gaan bouwen. De club hoopt aan de hand van de nieuwe Saudi-Arabische eigenaren binnen afzienbare tijd een aanval te doen op de Engelse en mondiale top.

Door zijn uitstekende werk bij Ajax kwam Overmars al snel in beeld en volgens De Telegraaf voerde de directeur zelfs al gesprekken met Newcastle United. De club was volgens diverse Engelse media bereid de technisch directeur een verviervoudiging van zijn salaris aan te bieden. Toch ziet Overmars het niet zitten en blijft hij trouw aan Ajax, waarmee hij voor het eerst sinds 2018 overwinterde in de Champions League.

Overmars heeft nog een contract tot medio 2024 in Amsterdam. De 48-jarige beleidsbepaler begon in 2012 als directeur voetbalzaken in Amsterdam en harkte de laatste jaren talloze miljoenen binnen voor de club. Komende zomer lijkt hij met spelers als Antony en Ryan Gravenberch opnieuw de Amsterdamse kas flink te kunnen spekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.