Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt tipt Overmars voor nieuwe speler’

Journalist Valentijn Driessen denkt dat Matthijs de Ligt bij zijn afscheid bij Ajax van afgelopen weekend de naam van Donny van de Beek heeft laten vallen. De mandekker vertrok in 2019 al naar Turijn, maar werd zondag pas definitief uitgezwaaid door directeur spelersbeleid Marc Overmars.

“Ik denk dat we nog één tip van jou gaan opvolgen binnenkort, maar dat houden we even tussen ons”, liet deze weten. Driessen denkt dat Overmars hiermee doelde op Van de Beek. “Laten we veronderstellen dat het een tip van de afgelopen tijd is geweest, dan moet je toch kijken naar ex-Ajacieden met wie hij omgaat of met wie hij nog contact heeft en die op een dood spoor zitten: dan kom je al heel snel uit bij Donny van de Beek”, laat de journalist weten in de Voetbalpodcast Kick-Off.

Van de Beek komt bij Manchester United weinig aan voetballen toe én wordt binnenkort vader. “Misschien dat hij met Donny van de Beek gesproken heeft en dat hij weet dat die wel terug naar Nederland wil?”, aldus Driessen. “Het vrouwtje (Estelle, de dochter van Dennis Bergkamp, red.) dicht bij haar vader en moeder, Donny weer lekker terug naar Ajax…”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.