Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Alfred Schreuder wijst aanbieding vanuit Israel af’

Alfred Schreuder heeft een aanbieding van het Israelische Maccabi Tel Aviv afgeslagen. Dit weet Veronica Inside te melden.

De website van de populaire voetbaltalkshow schrijft: “Volgens de bron kon de oefenmeester een contract voor anderhalf jaar tekenen bij de club uit Tel Aviv, maar geeft hij de voorkeur aan een andere uitdaging.” Het is niet bekend waar zijn voorkeur wel ligt.

Schreuder werkte ruim een jaar bij FC Barcelona. Hij fungeerde als rechterhand van Ronald Koeman, die vorige maand werd ontslagen vanwege tegenvallende resultaten. In zijn kielzog vertrok dus ook diens Nederlandse assistent-trainer uit Camp Nou.

Schreuder was eerder hoofdtrainer bij FC Twente en TSG 1899 Hoffenheim. Ook was hij nog enige tijd actief als assistent-trainer van Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.