Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona wil na Alves ook Thiago terughalen’

FC Barcelona wil na het terughalen van Dani Alves ook Thiago terughalen naar de club. Dit weet de Portugese journalist Pedro Almeida te melden. Xavi is zeer gecharmeerd van de creatieve middenvelder van Liverpool, die tussen 2009 en 2013 zijn ploeggenoot in Barcelona was. Het terughalen van Thiago zou inmiddels al besproken zijn met Barça-voorzitter Joan Laporta.

Thiago begon zijn loopbaan bij Barcelona en maakte in 2013 de overstap naar Bayern München. In Duitse dienst won hij alles wat los en vast zat om in 2020 naar Liverpool te verkassen. De verwachtingen rond Thiago waren hooggespannen, maar de Spaanse middenvelder is er niet in geslaagd een vaste waarde op Anfield te worden. In het huidige seizoen kwam hij slechts zeven keer aan spelen toe, waarvan tweemaal als basisspeler.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.