Voetbal4u.com

Engeland ‘Rangers FC wil Van Bronckhorst snel aanstellen’

Het Schotse Rangers FC wil Giovanni van Bronckhorst aanstellen als nieuwe manager. Hij moet de opvolger worden van Steven Gerrard die deze week naar Aston Villa vertrok.

The Daily Record schreef vrijdag al dat Van Bronckhorst de ‘frontrunner’ is. Ook volgens de Nederlandse ochtendkrant heeft Rangers een delegatie vrijgemaakt om de oud-trainer van Feyenoord over te halen. Mede door zijn verleden op Ibrox wordt hij als de ideale kandidaat gezien om een vervolg te geven aan de door Gerrard ingezette koers.

De Liverpool-icoon leidde Rangers naar de eerste landstitel in tien jaar, maar is vertrokken naar Aston Villa. Ook nu gaat de club aan kop in de Schotse Premiership. Voor Van Bronckhorst wordt het een terugkeer op bekend terrein. De 106-voudig international van Oranje won tussen 1998 en 2001 vijf hoofdprijzen met The Gers, waaronder twee landstitels.

Van Bronckhorst is clubloos na zijn vertrek bij het Chinese Chinese Guangzhou R&F in december. De Schotse topclub hoopt al voor het bekerduel met Hibernian van volgende week zondag een nieuwe manager te hebben.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.