Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Louis van Gaal valt na fietstocht op zijn heup en belandt in rolstoel

Louis van Gaal heeft in aanloop naar de kraker met Noorwegen een vervelende blessure opgelopen. Hij viel tijdens een fietstocht op zijn heup en zit nu in een rolstoel.

Van Gaal hoefde niet geopereerd te worden, maar zit wel in een rolstoel, klinkt het. Volgens het AD zal de bondscoach maandag vanuit een golfkarretje de training leiden. Op welke manier hij de persconferentie en de wedstrijd tegen Noorwegen bij zal wonen, wordt nog onderzocht: Van Gaal wil in ieder geval geen verstek laten gaan voor de laatste kwalificatiewedstrijd.

In zijn AZ-tijd werd Van Gaal al eens geplaagd door fysieke ongemakken. Nadat hij tijdens een reünie met voormalig gymleraren een polsstokhoogspringoefening deed, brak hij zijn enkel: de inmiddels zeventigjarige Amsterdammer moest toen ook tijdelijk gebruik maken van een rolstoel.

Oranje bereidt zich in de tussentijd voor op de laatste speelronde van de WK-kwalificatie: Noorwegen is dinsdag de tegenstander in de lege Kuip. Bij een overwinning pakt Nederland sowieso een WK-ticket en een gelijkspel is vrijwel zeker ook genoeg om Turkije voor te blijven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.