Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona aast op handtekening van Cesar Azpilicueta’

FC Barcelona heeft Chelsea-speler Cesar Azpilicueta op het oog. Dit weet ESPN te melden. De mandekker heeft namelijk een aflopend contract bij de grootmacht uit Londen.

Barcelona versterkte zich afgelopen zomer met drie transfervrije spelers: Memphis Depay, Sergio Agüero en Eric Garcia. Door het financiële noodweer boven Camp Nou richt de club zich ook dit seizoen op spelers die aan het einde van het seizoen zonder contract zitten.

Azpilicueta is al jaren één van de dragende krachten bij Chelsea en kan ook onder manager Thomas Tuchel rekenen op een basisplaats. Hij kan als rechts- en linksback uit de voeten, terwijl Azpi ook regelmatig in een driemansverdediging speelt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.