Voetbal4u.com

Italië Matthijs de Ligt bestbetaalde speler in de Serie A

Matthijs de Ligt mag zich de bestbetaalde speler in de Serie A noemen. Dit heeft het medium Calcio Finanzia berekend. De ex-Ajacied zette in 2019 zijn handtekening onder een contract ter waarde van acht miljoen euro per jaar. Het salaris van de cliënt van Mino Raiola kan jaarlijks via variabelen oplopen tot twaalf miljoen euro.

De Ligt laat Internazionale-middenvelder Christian Eriksen (7,5 miljoen euro) en ploeggenoot Paulo Dybala achter zich. De Argentijns international staat met een salaris van 7,3 miljoen euro op de loonlijst. Naar verwachting zet hij op korte termijn zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis. Volgens Italiaanse media gaat Dybala net als De Ligt een basissalaris van acht miljoen euro verdienen. Dat bedrag kan jaarlijks met nog eens twee miljoen oplopen. Aaron Ramsey, Adrien Rabiot (Juventus), Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) en Arturo Vidal (Internazionale) verdienen allen zeven miljoen euro per jaar.

Topverdieners Serie A
Matthijs de Ligt: 8 miljoen euro
Christian Eriksen: 7,5 miljoen euro
Paulo Dybala: 7,3 miljoen euro
Aaron Ramsey: 7 miljoen euro
Adrien Rabiot: 7 miljoen euro
Zlatan Ibrahimovic: 7 miljoen euro
Arturo Vidal: 7 miljoen euro
Wojciech Szczesny: 6,5 miljoen euro
Leonardo Bonucci: 6,5 miljoen euro
Lautaro Martínez: 6 miljoen euroLaat een reactie achter

Your email address will not be published.