Voetbal4u.com

Eredivisie Supporters dringen AZ-stadion binnen, wedstrijd gestaakt

Het thuisduel van AZ tegen NEC is tijdelijk stilgelegd vanwege problemen met supporters. Een aantal fans van de Alkmaarders drong in de eerste helft het AFAS Stadion binnen met veel vuurwerk. Daardoor moest de wedstrijd een paar minuten gestaakt worden.

De AZ-supporters lieten zich in het eerste kwartier van de wedstrijden gelden met vuurwerk buiten het stadion, maar het bleef niet bij steunbetuigingen van buiten de poorten. Het vuurwerk werd namelijk naar binnen gegooid, waardoor de stewards aan die kant dekking zochten. Daardoor was de weg vrij voor een aantal fans om naar binnen te dringen. Scheidsrechter Jeroen Manschot besloot het duel enkele minuten stil te leggen. Lang duurde het overigens niet voor de arbiter weer op zijn fluitje blies voor de hervatting van de wedstrijd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.