Voetbal4u.com

Engeland ‘Ronaldo ziet Luis Enrique graag komen naar Manchester United’

Cristiano Ronaldo zou graag Luis Enrique verwelkomen als nieuwe manager bij Manchester United. Dat meldt Sky Sports. Zinédine Zidane, Erik ten Hag, Mauricio Pochettino en Brendan Rodgers waren de voornaamste kandidaten om het stokje van Solskjaer over te nemen.

Vooral Zidane leek een logische keuze, omdat de Fransman momenteel werkloos is en eerder al zeer succesvol samenwerkte met Ronaldo en Raphaël Varane bij Real Madrid.

Ronaldo heeft echter een voorkeur voor Enrique, die momenteel de bondscoach is van de Spaanse nationale ploeg. Naar verluidt overweegt Manchester United nu een gesprek aan te gaan met de Spanjaard. De 51-jarige oud-middenvelder stond eerder aan het roer bij de beloftenploeg van FC Barcelona, AS Roma en de hoofdmacht van Barça. Sinds 2018 is hij bondscoach van Spanje. Met Barça won hij tweemaal de landstitel en een keer de Champions League.

De komende weken zal Michael Carrick de honneurs waarnemen in Old Trafford. Manchester United zakte na een wisselvallige start van het nieuwe seizoen naar de zevende plaats in de Premier League en heeft een forse achterstand op koploper Chelsea.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.