Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax heeft een lijstje klaar bij vertrek van trainer Erik ten Hag’

De naam van Erik ten Hag zoemt rond bij diverse topclubs en daarom zou het zomaar kunnen dat hij in de nabije toekomst Ajax zal gaan verlaten. Zo is Manchester United momenteel opzoek naar een nieuwe manager en wordt de naam van Ten Hag genoemd.

Toch hoeven de Amsterdammers niet te vrezen dat Ten Hag al op korte termijn naar de Engelse topclub verhuist. Manchester United is namelijk van plan om eerst een interim-trainer aan te stellen die de ploeg tot het einde van het seizoen onder zijn hoede neemt. Ten Hag zou daarna wel zomaar in beeld kunnen komen om met United te bouwen aan nieuwe successen.

Volgens Mike Verweij van De Telegraaf weten de Amsterdammers al wie ze willen halen, als de oud-trainer van FC Utrecht een stap maakt. Of het nu om Manchester United of een andere club gaat. “Ajax heeft vast een schaduwlijst als Ten Hag vertrekt”, begint Verweij in de Voetbalpodcast van de krant. Wie er op dat lijstje staan, durft de journalist niet te zeggen. “Ik heb Overmars laatst geïnterviewd, hij zei dat de spoeling qua trainerstalent momenteel dun is.”

Verweij zelf oppert in de uitzending een terugkeer van Peter Bosz, die momenteel werkzaam is bij Olympique Lyon en met de Amsterdammers in 2017 de Europa League-finale haalde. Mocht United toch tussendoor aankloppen bij Ten Hag, zou Verweij de coach adviseren niet in te stappen. “Wat kun je daar nu winnen? Bij Ajax kan Ten Hag elk jaar kampioen worden en de beker winnen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.