Voetbal4u.com

Feyenoord mist Justin Bijlow na positieve coronatest

Feyenoord speelt donderdag in de Conference League tegen Slavia Praag en zullen dan waarschijnlijk moeten aantreden zonder doelman Justin Bijlow. De 23-jarige doelman testte deze week positief op corona en moet de vijfde wedstrijd in de groepsfase aan zich voorbij laten gaan. Ofir Marciano zal zijn plek onder de lat gaan innemen.

Iets meer dan een week geleden werd nagenoeg hetzelfde nieuws gebracht. Toen was het Nederland – Noorwegen – het duel dat zou bepalen of Oranje naar het WK zou gaan – dat Bijlow aan zich voorbij moest laten gaan. Toen inderdaad omdat hij ‘niet fit’ was. De doelman had zelf bij bondscoach Louis van Gaal aangegeven dat hij het niet verstandig achtte om te spelen.

Opmerkelijk is dat Bijlow afgelopen weekend bij Feyenoord wél onder de lat stond in het competitieduel tegen PEC Zwolle (4-0). In ieder geval lijkt het erop dat de Rotterdammers zonder hun eerste keeper moeten gaan zorgen voor overwintering. Daarvoor is een punt in Praag genoeg.

Bijlows vervanger is in dat geval Ofir Marciano. De 32-jarige reservegoalie speelde voor Feyenoord tot dusver alleen in het tweeluik tegen Elfsborg, maar speelde vorige week nog wel twee duels voor de nationale ploeg van Israël.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *