Voetbal4u.com

Spanje ‘Ousmane Dembélé heeft astronomisch Newcastle-aanbod op zak’

Newcastle United wil proberen om Ousmane Dembele los te weken van FC Barcelona. Hij zou namelijk niet tevreden zijn met het contractaanbod dat de club hem heeft gedaan.

Barcelona maakt al langere tijd werk van een contractverlenging van Dembélé. Trainer Xavi probeert de blessuregevoelige buitenspeler ook te overtuigen om in Camp Nou te blijven. Recent deed Barça Dembélé een ‘zo aantrekkelijk mogelijk’ contractaanbod, maar de 27-voudig international en zijn zaakwaarnemer gingen niet akkoord.

Over ruim een maand mag Dembélé onderhandelen met andere clubs over een transfervrije overgang. Newcastle United ruikt daardoor zijn kans, weet MD. De linkspoot zou zelfs al een ‘astronomisch aanbod’ op zak hebben van The Magpies, dat Barcelona nooit kan overtreffen: Newcastle is bereid om Dembélé vijftien miljoen euro op jaarbasis te betalen. Daar zou ook nog een tekenbonus van hetzelfde bedrag bovenop komen.

Daardoor lijkt Dembélé al met zijn hoofd bij de Barcelona-uitgang te zijn. Bij Barcelona weigert men de hoop echter op te geven. MD benadrukt dat er nog van alles kan gebeuren, maar dat Newcastle momenteel op pole position ligt voor Dembélé.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.