Voetbal4u.com

Eredivisie Justin Bijlow niet inzetbaar voor Feyenoord tegen FC Twente

Justin Bijlow is dit weekend niet inzetbaar voor Feyenoord als ze spelen tegen FC Twente. Hij is namelijk positief getest op corona.

Daardoor moest Bijlow ook al verstek laten gaan in het Conference League-duel met Slavia Praag (2-2). In Praag stond reservedoelman Ofir Marciano onder de lat, maar die deed het niet goed. Bij alle twee de tegengoals was hij in negatieve zin betrokken.

Achter de naam van Bryan Linssen staat nog een vraagteken. De aanvaller raakte tegen Slavia Praag geblesseerd aan zijn hoofd en is onzeker voor de wedstrijd in Enschede. Waarschijnlijk zal Cyriel Dessers, in Praag goed voor twee doelpunten, de spitspositie overnemen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.