Voetbal4u.com

Italië ‘Sven Botman in de belangstelling van Juventus’

De Italiaanse grootmacht overweegt om mandekker Sven Botman over te nemen van het Franse Lille. Dit weet het medium Tuttosport te melden.

De leiding van Juventus zou inmiddels al een balletje opgegooid hebben bij Botman. De Serie A-gigant zou zich na dit seizoen willen versterken met de oud-speler van Ajax en sc Heerenveen, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij Lille OSC. Binnen Juventus zou de jeugdinternational als zeer interessant zijn betiteld.

Botman speelde nooit een officiële wedstrijd in Ajax 1. Hij maakte zijn Eredivisie-debuut namens Heerenveen. Hij verlengde daarna zijn contract bij Ajax, maar zowel directeur Marc Overmars als de verdediger zelf besloot toe te happen op het moment dat Lille een miljoenenbod voor hem neerlegde.

Botman werd vorig seizoen, tot ieders verrassing, meteen kampioen van Frankrijk. De verdediger speelde zich daarmee bij veel clubs in de kijker, maar dat leverde geen transfer op in de zomer. Mogelijk maakt hij na dit seizoen alsnog de overstap naar een grote(re) club.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.