Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax benaderde Frank de Boer voor functie bij de onder 18’

Ajax zou trainer Frank de Boer hebben benaderd om daar trainer te worden van onder 18. Hij zou daar de opvolger moeten worden van Dave Vos die onlangs vertrok naar het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst.

De Ajax-directie schakelde snel en sprak onder meer met De Boer. Volgens Ajax Showtime had de voormalig bondscoach wel oren in een terugkeer, maar bleek een nieuwe samenwerking uiteindelijk niet haalbaar.

Ook Dwight Lodeweges was in beeld op De Toekomst. Hij vertrok vorige week als assistent bij PEC Zwolle. Eerder was hij de rechterhand van zowel Ronald Koeman als De Boer bij het Nederlands elftal. Lodeweges bedankte echter voor de klus bij Ajax. Verder zong de naam van Hedwiges Maduro rond, maar Ajax maakte inmiddels bekend dat het intern op zoek gaat naar een vervanger voor Vos.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.