Voetbal4u.com

Jupiler League Noa Lang maakt criticasters met grond gelijk in interview

Noa Lang was vanmiddag de grote man bij Club Brugge. Met tien man wisten ze nog met 2-3 te winnen van KRC Genk. Lang had een groot aandeel in deze zege met een goal en een assist. Na zijn doelpunt legde lang zijn vinger op zijn mond tijdens het juichen, waar hij na afloop naar werd gevraagd door de Belgische tak van Eleven Sports.

Voor de camera vertelde hij dat hij het niet eens was met de kritiek op hem en verklaarde hij zijn gebaar. “Mensen praten veel, dus dan moet je het even laten weten. De mensen over wie ik het heb, weten dat zelf. We hebben gewonnen, ik heb een goal gemaakt en een assist gegeven, veel meer hoef ik er niet over te zeggen. Het interesseert met helemaal niets wat mensen zeggen en dat laat ik vandaag weer zien.”

De interviewer vroeg hem ook naar zijn mindere vorm van de afgelopen tijd, maar daar kon Lang zich niet helemaal in vinden. “Ik doe wat ik wil, ik scoor en bepaal zelf hoe ik dan juich. Het is een tijdje geleden dat ik gescoord heb, maar een assist voelt voor mij hetzelfde als een doelpunt. Het is mijn zevende assist, maar daar hoor je niemand over praten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.