Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax hoopt zieke Antony dit weekend weer te kunnen inzetten’

Ajax won gisteren met 0-1 van Sparta maar het spel hield niet over. Antony werd nodig gemist op de rechterflank wegens ziekte maar de Amsterdammers hopen hem dit weekend weer te kunnen inzetten.

Er is in ieder geval wel goede hoop op een rentree van Antony aanstaande donderdag tegen Willem II, zo meldt trainer Erik ten Hag vanuit Het Kasteel, waar met 0-1 werd gewonnen. David Neres verving aldaar landgenoot Antony, maar maakte geen al te beste indruk.

“Hij heeft klachten en vandaar dat hij er niet bij was. Ik hoop dat hij richting donderdag weer beschikbaar is. Wij zijn wel voorzichtig, want het is nog een heel lang seizoen. Hij heeft al heel veel wedstrijden gehad en er gaan er nog heel veel komen, dus we zijn wel voorzichtig. We hebben natuurlijk ook een hele goede vervanger”, vindt Ten Hag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.