Voetbal4u.com

Eredivisie Ten Hag over geruchten: ‘Wij willen deze selectie bij elkaar houden’

Na de 0-1 overwinning van Ajax afgelopen zondag op Sparta werd trainer Erik ten Hag gevraagd naar de transfergeruchten die er zijn over zijn spelers. “Wij willen deze selectie bij elkaar houden”, aldus Ten Hag.

“Maar als er toch iets gaat gebeuren, als er toch voor bepaalde spelers interesse gaat ontstaan die ons willen verlaten, dan zullen we misschien moeten anticiperen. En voor buitenkansen zullen we altijd voor gaan. Zie vorig jaar met Haller. Maar in de regel is dat dit soort buitenkansen in de wintermarkt niet heel vaak voor komt.”

Volgens Ten Hag is het in januari ontzettend lastig op de transfermarkt. “Dat geldt voor beide kanten”, zo gaf hij aan. “Als we zouden meewerken bij een speler als David Neres of Nicolás Tagliafico hebben we ook een vervanger nodig, een goede vervanger. Als die er niet zijn, zullen dit soort spelers moeten kijken naar de zomer.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.