Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord raakt Dessers in de winter alweer kwijt’

Cyriel Dessers is dit seizoen van grote waarde voor Feyenoord maar de vraag is voor hoelang nog? Volgens het Belgische Voetbal24 overweegt RC Genk namelijk om Dessers in januari terug naar de club te halen.

“Nu de verhuurde aanvaller – weliswaar als supersub – furore maakt bij Feyenoord door veelvuldig te scoren, gaan er in de Cegeka Arena naar verluidt stemmen op dat het een fout was om hem weg te sturen”, schrijft het medium.

“Gefluisterd wordt dat een optie zou kunnen zijn om de spits komende winterstop al terug te halen als dat kan geregeld worden met Feyenoord. Zeker als Van den Brom zou ontslagen worden, zou een comeback niet ondenkbaar zijn. Wordt vervolgd”, kondigt de site verder aan.

Dessers zei zelf al over zijn toekomst, in gesprek met Sportweekend: “Ik ben altijd supporter geweest van Genk en dat zal altijd mijn club blijven. Als ze me nodig hebben, dan kan Genk op mij rekenen. Alle opties zijn open. Ik weet het momenteel zelf ook helemaal niet.” Feyenoord heeft een aankoopoptie van 3.5 miljoen euro op de spits, het is niet bekend of Genk op zijn beurt over een optie beschikt om het huurcontract al in januari te verscheuren. De Genkies kennen tot dusver een zwak seizoen en kampen met een serieus spitsenprobleem; mogelijk kan Dessers dat oplossen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.