Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona overweegt door te pakken voor Hakim Ziyech’

FC Barcelona overweegt door te pakken voor Hakim Ziyech. Hier maakt het medium Diario Sport melding van. Barcelona heeft onder Xavi Hernández de opwaartse lijn te pakken, maar de Catalanen realiseren zich dat er een kwaliteitsinjectie nodig is voor structureel herstel.

Door financiële problemen richt de clubleiding zich met name op (potentiële) topspelers die geen vaste basisplaats hebben bij hun huidige club. Ziyech en clubgenoot Timo Werner worden als serieuze opties gezien in Camp Nou.

Volgens de Spaanse sportkrant is er al contact geweest tussen FC Barcelona en Chelsea. De Londenaren hebben aangegeven bereidwillig te zijn om mee te werken, mits er een financieel interessant bod op tafel komt. Chelsea wil graag onderhandelen als Barcelona besluit om de interesse voor één of beide spelers concreet te maken. Het management van zowel Ziyech als Werner heeft eveneens een ‘go’ gegeven.

Ziyech maakt de laatste tijd regelmatig minuten onder manager Thomas Tuchel. De Duitser ziet in de oud-speler van Ajax echter geen zekerheidje richting de toekomst, al weerspreekt hij vooralsnog dat de middenvelder annex buitenspeler mag vertrekken. Achter de schermen zou er dus wel degelijk meer spelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.