Voetbal4u.com

Eredivisie Erik ten Hag reageert vinnig op media: “Helemaal niet”

Ajax was gisteren heer en meester in de eigen Johan Cruijff ArenA en won met 5-0 van Willem II. Na afloop nam oefenmeester Erik ten Hag het op voor Ryan Gravenberch.

De jongeling kwam als een groot talent in het eerste team terecht, maar staat de laatste maanden vaak onopvallend op het veld. Het zorgt ervoor dat diverse media hun kritiek uiten op de manier waarop de Oranje-international speelt. De oefenmeester van Ajax vindt dat onterecht en was tijdens de persconferentie duidelijk.

“Hij zit helemaal niet in een vormdip”, reageerde Ten Hag kortaf tegen de aanwezige pers. “Hij haalt juist een stabiel niveau. Het kan altijd beter: dat eisen wij en dat eist hij ook van zichzelf. Hij is heel kritisch naar zichzelf toe. Dat hij op een heel goed niveau zit, is wel heel duidelijk en helder.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.