Voetbal4u.com

Spanje ‘Hakim Ziyech onder bizarre voorwaarde naar Barcelona’

Hakim Ziyech is bij Chelsea geen vaste basisspeler maar dat wil niet zeggen dat ze hem zomaar willen laten gaan. Barcelona is in hem geinteresseerd en willen een poging voor hem wagen in de winter. Het Spaanse SPORT schrijft dat de Premier League-club een hoogst opmerkelijke voorwaarde heeft gesteld.

Chelsea gaat aan kop in de Premier League, maar hoopt ook tot het einde mee te blijven doen in de Champions League. FC Barcelona is ook nog actief in het miljoenenbal. De Londenaren zien het naar verluidt niet zitten om een directe concurrent te versterken in de persoon van Ziyech.

Om die reden kijkt Chelsea volgende week woensdag gespannen mee. FC Barcelona speelt dan in de Champions League tegen Bayern München. Mocht dat duel tegenvallend verlopen, dan dreigt Benfica als nummer twee door te gaan en moet de ploeg van Xavi Hernández verder in de Europa League.

Naar verluidt ziet Chelsea meer heil in een uitleenperiode van Ziyech indien Barcelona na de winterstop in de Europa League verder moet. Overigens is het niet uitgesloten dat de Marokkaans international alsnog naar Camp Nou verkast als Barça zich wel kwalificeert voor de volgende CL-ronde, maar sowieso neemt men pas een beslissing ná de trip aan München.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.