Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars overweegt Xavi Simons naar Amsterdam te halen’

Marc Overmars de technisch directeur overweegt een poging te wagen voor Xavi Simons die in het tweede elftal van PSG speelt. Hier maakt het medium Foot Sur 7 melding van.

De talentvolle middenvelder van Paris Saint-Germain staat in Frankrijk bekend als een groot talent, maar komt niet aan spelen toe. Simons realiseert zich echter dat hij snel ervaring moet opdoen om zijn ontwikkeling niet in de weg te zitten. Aangezien hij beschikt over een aflopend contract, denkt de voetballer naar verluidt aan een vertrek bij de Franse topclub.

De Amsterdammers hopen van zijn transfervrije status gebruik te maken door hem een contract en een veelbelovende toekomst voor te houden. De Nederlandse speler heeft echter meer keuzes, want naar verluidt zitten Juventus, Manchester City en Barcelona eveneens achter het talent aan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.