Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Kylian Mbappé wil hét gezicht van Real Madrid worden’

Kylian Mbappe heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid. De Franse ster wil daar het nieuwe gezicht worden van de Spaanse grootmacht. In Parijs heeft hij een aflopend contract dus in januari kan hij in gesprek gaan.

Aanvankelijk was de Fransman van plan om PSG afgelopen zomer te verlaten, maar door die deal ging uiteindelijk niet door. Het had Mbappé’s voorkeur om in de zomer te vertrekken, omdat zijn werkgever dan nog een transfersom had kunnen ontvangen. Nu loopt hij vier jaar na zijn transfer van 180 miljoen euro gratis de deur uit.

De reden voor zijn vertrek naar Real Madrid is omdat die club al jaren zoekt naar een nieuw gezicht. Na het vertrek van Cristiano Ronaldo ontbreekt het aan een onbetwiste superster in de Spaanse hoofdstad. Die rol moet Mbappé gaan vervullen. Bovendien kan hij bij de Spaanse grootmacht gaan samenspelen met landgenoot Karim Benzema, met wie hij ook al voor Frankrijk speelt.

Mbappé is in Paris onderdeel van de drie grote sterren, met Neymar en Lionel Messi. Met zeven goals en evenveel assists in de Ligue 1 is hij vooralsnog wel de meest belangrijke aanvaller van het supertrio.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.