Voetbal4u.com

Engeland ‘Tottenham wil Matthijs de Ligt in de winter ophalen’

Tottenham Hotspur wil een move maken voor Matthijs de Ligt. Het zou gaan om een winterse deal. Spurs kan voorlopig geen beroep doen op Cristian Romero.

Door een hamstringblessure is hij nog een aantal maanden uit de roulatie en dat terwijl coach Antonio Conte toch al niet tevreden is over zijn selectie. Om die reden heeft hij bij de clubleiding om een defensieve versterking gevraagd en de naam van De Ligt circuleert nadrukkelijk.

Het Italiaanse Calciomercato heeft vernomen dat De Ligt de topkandidaat is bij de Premier League-club. De oud-speler van Ajax maakt weliswaar veel minuten bij Juventus, maar er is scepsis of dit wel de ideale match is. Onlangs ging hij nog in de fout bij het winnende doelpunt van Atalanta Bergamo (0-1) en dat terwijl het financieel ook al niet lekker loopt.

Juventus heeft vooralsnog telkens aangegeven dat De Ligt niet te koop is. De vraag is echter of de Italiaanse topclub dat standpunt overeind blijft houden zodra een geïnteresseerde club met veel geld op de stoep staat in Turijn. Daarnaast heeft De Ligt natuurlijk zelf ook een cruciale stem in dit verhaal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.