Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andre Onana is nog steeds op weg naar Internazionale’

Het ziet er nog steeds naar uit dat Andre Onana Ajax zal gaan verruilen voor Inter Milan. Dit weet de Italiaanse journalist Fabrizio Romano te melden.

Onana heeft volgens diverse media sinds juli een principe-akkoord met Inter en die situatie is de laatste weken niet gewijzigd, ook al wordt de doelman van Ajax in Spanje weer gelinkt aan Barcelona. In Milaan ligt een vierjarig contract klaar voor Onana. Inter wacht op het moment dat alle documenten ondertekend kunnen worden, aldus Romano.

De naam van Onana zorgt al bijna een jaar voor kopzorgen in Amsterdam. In februari werd de Kameroense keeper geschorst voor het gebruik van het verboden middel furosemide. Daarna wist directeur Marc Overmars geen akkoord met hem te bereiken over een nieuw contract.

Twee weken geleden maakte Onana zijn rentree tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Besiktas (1-2 zege). Na afloop kondigde hij min of meer aan te vertrekken uit Amsterdam. “Hoe ga ik dit zeggen? Als je een deur opent, moet je hem ooit ook weer sluiten. Misschien is voor mij de tijd gekomen om te vertrekken”, liet hij weten aan RTL7.

Tegelijkertijd ontkende Onana bij Ziggo Sport dat hij sowieso naar Inter gaat. “De media menen mij te moeten informeren over mijn eigen leven, come on. Of ik een akkoord heb met een andere club? Ik heb nu nog een contract bij Ajax. Het is bullsh*t.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.