Voetbal4u.com

Eredivisie Erik ten Hag sluit winters vertrek van Antony uit

Als het aan trainer Erik ten Hag ligt dan vertrek de Braziliaanse vleugelflitser Antony deze winterperiode niet. Hij wil graag het seizoen afmaken met de uitblinker.

“Een vertrek in de winterstop is onbespreekbaar. Dus hij gaat niet weg? Als het aan mij niet ligt, nee”, was het duidelijke verhaal van de oefenmeester op de persconferentie, voorafgaand aan het duel met Sporting Portugal in de Champions League. Ten Hag begrijpt overigens wel waarom de Braziliaan voor veel clubs een interessante speler kan zijn en dus veel genoemd wordt in het geruchtencircuit.
“Het is denk ik een buitengewoon talent, vooral ook in het creëren. Hij heeft ontzettend veel techniek. Met name zijn dribbeltechniek springt, denk ik, in het oog. Daarmee weet hij voor heel veel problemen te zorgen bij tegenstanders. Hij is in dribbels maar ook zonder bal met zijn snelheid heel erg moeilijk af te stoppen voor een verdediging. Ik denk dat ze altijd wel twee man op hem moeten hebben. Alleen daarmee creëert hij al ruimte. Waar hij ook heel erg goed in is: grote wedstrijden ziet hij als uitdaging. Dan kan hij vaak buitengewoon uitblinken. Dan staat hij op scherp en maakt hij ook vaak het verschil”, aldus de trainer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.