Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Nu zit Xavi er in plaats van Koeman, maar er verandert geen moer’

Ronald Koeman werd onlangs vervangen als hoofdtrainer door Xavi maar analist Marco van Basten denkt niet dat dit het tij zal gaan keren. De oud-spits stelt dat het niets uitmaakt wie je momenteel bij Barça op de bank zet.

Xavi Hernández kan in zijn eerste weken als trainer van Barcelona nog niet overtuigen. Tegen Real Betis leed hij zijn eerste nederlaag (0-1). “Barcelona bakt er gewoon niet veel van”, steekt Van Basten van wal bij het Ziggo-programma Rondo. “Nu hebben ze Koeman weggestuurd en zit Xavi er, maar er verandert geen moer.”

De AC Milaan-icoon legt de vinger op de zere plek. “De club is de pineut omdat er in de afgelopen jaren financieel wanbeleid is gevoerd. Daar hebben ze nu mee te maken”, zegt hij. “Ze kunnen geen spelers aankopen. Ze hebben vijf of zes jongens van achttien, negentien jaar oud en vijf of zes jongens die versleten zijn of niet meer mee kunnen. Daar moet je het dan mee doen. Het is gedoemd om te mislukken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.