Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dries Mertens heeft harde boodschap voor PSV’

PSV heeft interesse om Dries Mertens deze zomer op te pikken bij Napoli maar de Belgische aanvaller heeft andere plannen. Hij wil namelijk zijn aflopende contract in Napels graag gaan verlengen.

Calciomercato pakte eerder op de dag uit met het nieuws dat PSV op een hereniging aast, maar de routinier heeft andere plannen. Er is sprake van een optiejaar in zijn verbintenis en de aanvaller hoopt dat de clubleiding daar gebruik van wil maken.

Aan Sky Italia laat Mertens weten: “Ik vind het geweldig om hier te spelen. Zo niet, dan geef ik iedereen de hand en bedank ik voor alle jaren in Napels. (…) Vroeg of laat zal ik hier vertrekken. Er is een eenzijdige optie in mijn contract en ik hoop dat ze deze gaan lichten, maar we zien het wel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.