Voetbal4u.com

Eredivisie Vleesmagnaat van 700 miljoen wil met twee vrienden Feyenoord kopen

Analist en presentator Hans Kraay kwam gisteren in het programma Veronica Inside met een opmerkelijk nieuwtje. Vleesmagnaat Herman van Drie zou met twee vermogende vrienden van plan zijn Feyenoord te kopen.

Kraay zat afgelopen weekend met zijn vrouw in een restaurant in Noorden, vlakbij Nieuwkoop. “Komt er een man naar me toe, die zegt: geloof me nou, ik ga Feyenoord kopen.”

Volgens Kraay gaat het om Herman van Drie, die hoog staat in de Quote 500. Hij verdiende zijn geld met de grootste kalverslachterij van Europa en zou – samen met zijn twee broers – een vermogen van 700 miljoen euro hebben.

Van Drie zat in 2019 al eens in de raad van commissarissen van Feyenoord. Hij stapte toen op vanwege een verschil van inzicht. “Hij is het van plan met twee vrienden”, zegt Kraay. “Maar ik heb nu al spijt dat ik het gezegd heb.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.