Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag in beeld als opvolger van Pep Guardiola’

Manchester City ziet in Erik ten Hag een prima opvolger van Pep Guardiola mocht die vertrekken. Hier maakt het medium The Telegraph melding van. “De Ajax-trainer staat op de shortlist om Pep Guardiola op den duur te vervangen.

Terwijl Manchester United met Ralf Rangnick zelfs bewust een interim-manager zou hebben aangesteld, omdat het wil afwachten of Ten Hag in mei misschien vrijkomt”, weet de Engelse krant. Maar er zijn nog meer opties voor Ten Hag, die dankzij de perfecte score met Ajax in de Champions League-groepsfase flink in the picture staat. “Mocht Maurcio Pochettino van Paris Saint-Germain uiteindelijk de nieuwe trainer van United worden, dan zullen de Fransen overwegen om Ten Hag als vervanger te halen.”

Ten Hag trad in januari 2018 in dienst bij Ajax en weet nog niet hoelang hij er blijft. “Hij neemt zijn tijd, maar er komt natuurlijk een moment dat hij vertrekt”, zegt The Telegraph er over. “Ten Hag is momenteel gewoon een van ’s werelds meest begeerde trainers. Wanneer hij zich uitspreekt over zijn toekomst, weergalmen zijn woorden door heel Europa. Maar waarom zou je Ajax verruilen voor een club die niet in de Champions League actief is em niet eens in de buurt komt van het winnen van prijzen. Zeker als je net weer zo’n goed team hebt opgebouwd.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *