Voetbal4u.com

Eredivisie Frank de Boer hoopt dat Ajax ‘De Oude Dame’ gaat loten

Maandag is de loting voor volgende ronde in de Champions League en Ajax zit in de kokers. Analist Frank de Boer hoopt dat de Amsterdammers het Franse PSG weten te ontlopen en hoopt stiekem dat Juventus uit de balletjes komt.

Ajax heeft dinsdag de laatste drie van de achttien punten gepakt tegen Sporting Portugal en lijkt een van de kanshebbers op de eindzege. “Je moet echt geluk hebben met de loting. Er zitten een paar in de koker die verschikkelijk lastig zijn, dan is het fifty-fifty”, zegt De Boer bij RTL7.

“Je kunt Juventus loten en die zou ik wel willen hebben. Paris Saint-Germain zeker niet. Er zitten veel vervelende tegenstanders bij, maar ook tegenstanders waar je prima tegen kunt spelen. Dat heeft Ajax de afgelopen jaren wel bewezen”, aldus De Boer.

“Op dit moment zijn er maar een paar clubs die alles onder controle hebben. Zoals Liverpool, Manchester City en Bayern München. Daar klopt alles en die clubs hebben veel vastigheid.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.