Voetbal4u.com

Engeland ‘Als je hem nog één keer met Van Persie vergelijkt, loop ik weg’

Timo Werner was gisteren de uitblinker bij Chelsea met twee doelpunten en een assist tegen Zenit St. Petersburg. Toch wist hij analist Rafael van der Vaart niet te overtuigen. De analist van Ziggo Sport heeft bewondering voor het laatste doelpunt van Werner, maar kan niets met de vergelijking die presentator Wytse van der Goot opgooit. “Als jij Werner met Robin van Persie gaat vergelijken, dan loop ik nu weg”, zei Van der Vaart met een knipoog.

Werner dacht Chelsea op bezoek bij Zenit Sint-Petersburg (3-3) aan de winnende treffer te helpen, door van links naar binnen te komen en af te drukken. “Daar kun je eigenlijk niks slechts over zeggen”, aldus Van der Vaart. “Een hele goede goal, kort aangenomen, naar binnen en goed binnengeschoten.” Van der Goot zei daarop: “Ik vind het een beetje Van Persie-achtig, maar dan met rechts.”

Dat ging er bij Van der Vaart dus totaal niet in. “Als je dat nog één keer zegt, dan loop ik echt weg”, aldus de oud-middenvelder. “Dat korte uithalen? Nee, dit kun je absoluut niet vergelijken… Werner met Van Persie… Nee, ook dat doelpunt niet. Zo’n speler, dat kan niet.” Van der Vaart zag Werner vooral ook heel veel balverlies lijden, zo liet de analist zien aan de hand van beelden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.