Voetbal4u.com

‘Georginio Wijnaldum op weg naar Arsenal’

Afgelopen zomer verruilde Georginio Wijnaldum Liverpool voor Paris Saint-Germain en een groot succes is het nog niet te noemen. Mogelijk keert hij in de winter alweer terug naar de Premier League.

Volgens het Britse Sky Sports zou Arsenal de Oranje-middenvelder tijdelijk willen overnemen. Na zes jaar Engeland (vijf seizoenen Liverpool en één Newcastle) verkaste Wijnaldum afgelopen zomer naar de Franse hoofdstad transfervrij. Een vaste basisplaats veroverde hij nog niet, maar inmiddels speelde de 31-jarige Rotterdammer al wel twintig officiële duels. Hij was recent nog belangrijk met twee goals tegen RB Leipzig in de Champions League en de gelijkmaker afgelopen weekend tegen Lens in de Ligue 1.

Desondanks is PSG bereid Wijnaldum te laten gaan, maar enkel op huurbasis. Met Marco Verratti, Danilo Pereira, Leandro Paredes, Ander Herrera en Idrissa Gueye is de concurrentie op het middenveld erg groot te noemen. De international heeft in het Parc des Princes nog een contract tot medio 2024.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *