Voetbal4u.com

Engeland Vinnige Rangnick op Donny van de Beek: ‘Vooraf nog gezegd’

Donny van de Beek had gisteren een basisplaats bij Manchester United in het met 1-1 gelijkspel in de Champions League tegen Young Boys. Na de wedstrijd was manager Ralf Rangnick kritisch op Van de Beek. Want een verkeerde keuze van hem zorgde voor de tegengoal.

De Nederlander ging vlak voor rust flink in de fout toen zijn ploeg op een 1-0 voorsprong stond. Vlak voor het eigen strafschopgebied verspeelde hij de bal zomaar aan een speler van Young Boys. Die pakte de bal op en schoot in de lange hoek raak. De gelijke stand kwam Manchester United vervolgens niet meer te boven.

Ralf Rangnick was na afloop dan ook niet blij met Van de Beek. “We hadden de bal makkelijk kunnen wegschieten. Met een bal in de tweede en derde lijn waren we steeds gevaarlijk. Ik had dat ze vooraf nog gezegd, maar we speelden steeds zo’n korte pass van vijf meter in die situaties. Young Boys wachtte gewoon op die bal”, stelde hij op de clubwebsite.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.