Voetbal4u.com

‘Flinke transferdreun lonkt voor Feyenoord’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord dacht dichtbij te zijn bij het huren van Man United-winger Amad Diallo maar er zijn meer kapers op de kust. Transferexpert Fabrizio Romano heeft vernomen dat Manchester United door ‘veel clubs’ is benaderd.

Een heleboel clubs willen voor de tweede seizoenshelft praten over een huurtransfer van de vleugelaanvaller. De Italiaan spreekt zich niet uit wie die clubs zijn.

Het is bekend dat Feyenoord zich graag wil versterken met Diallo. De club dacht in de zomer al beet te hebben, maar een blessure gooide op het laatste moment roet in het eten. Inmiddels is de aanvaller weer fit en dus is het nu aan de club uit Manchester om een beslissing te nemen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *