Voetbal4u.com

Spanje ‘Trainer Xavi ontploft in kleedkamer FC Barcelona’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

FC Barcelona hoopte met het aanstellen van Xavi als nieuwe manager voor een ommekeer te zorgen maar de prestaties zijn nog slechter dan onder Ronald Koeman. Afgelopen week werd er nog thuis verloren van Real Betis en kregen ze op bezoek bij Bayern Munchen een pak slaag. In Zuid-Duitsland zou hij woedend zijn geworden.

In München keek Barcelona halverwege tegen een 2-0 achterstand aan, waar Benfica al met twee goals verschil leidde. Uitschakeling in de Champions League leek daarmee een feit. In de kleedkamer zou Xavi volgens de Spaanse media zijn ontploft. “Sommigen van jullie begrijpen het niet wat het betekent om voor Barcelona te spelen”, zo zou de opvolger van Ronald Koeman hebben geroepen.

De woede-uitbarsting van Xavi had echter geen succes. Barcelona bleek niet in staat om het Bayern lastig te maken in de tweede helft. Het was zelfs aan een gebrek aan scherpte aan Duitse zijde te danken dat de schade beperkt bleef tot een 3-0 nederlaag. Xavi wisselde na afloop vrijwel geen blik met zijn spelers.

De trainer hoopt naar verluidt op serieuze versterkingen voor de selectie, maar daarvoor moeten verschillende spelers worden verkocht. De namen van Sergiño Dest, Frenkie en Luuk de Jong en Memphis Depay worden allen genoemd als mogelijke slachtoffers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *