Voetbal4u.com

‘Matthijs de Ligt ziet droomtransfer aan neus voorbij gaan’

Chelsea was in de markt voor Matthijs de Ligt van Juventus maar de Londenaren hebben hun pijlen nu toch op een andere centrale verdediger gericht. Volgens The Sun moet De Ligt voorlopig voorrang verlenen aan Wesley Fofana.

De Franse verdediger van Leicester City was volgens het Engelse dagblad dicht bij een overgang naar Stamford Brigde voordat een ernistige blessure, die de verdediger tot aan het nieuwe jaar aan de kant houdt, roet in het eten gooide.

De twintigjarige Franse verdediger moet volgend seizoen de opvolger van Antonio Rüddiger worden. Het contract van de Duitse verdediger loopt tot aan volgende zomer en het is nog niet duidelijk hoe zijn toekomst eruit ziet. Contractonderhandelingen hebben nog geen resultaat opgeleverd.

De Ligt komt pas in beeld op het moment dat Fofana om welke manier dan ook niet haalbaar blijkt. De Nederlandse verdediger heeft dit seizoen bij Juventus een basisplek, maar de prestaties van de Oude Dame vallen sinds vorig seizoen tegen. Onder Andrea Pirlo kon de club het abonnement op het landskampioenschap in Italië niet verlengen en dit seizoen staat Juve zesde in de Serie A, op zes punten achter de Champions League-plekken.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *