Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Brobbey wil dolgraag terug, maar Leipizg wil hem niet laten gaan’

RB Leipzig wil Brian Brobbey deze winter niet naar Ajax laten gaan. Dit weet clubwatcher Mike Verweij van de Telegraaf te melden. Ajax wil Brobbey graag terug naar Amsterdam halen en de spits zelf zou dat ook graag zien gebeuren.

Toch zit er een kink in de kabel. “Ajax heeft nul op het rekest gekregen bij Leipzig voor Brobbey”, zegt Verweij in de Kick-Off Voetbalpodcast van De Telegraaf. “Maar Ajax geeft niet op en gaat deze week weer in gesprek, want Brobbey wil dolgraag terug.”

De negentienjarige centrumspits, die afgelopen weekend nog in mocht vallen onder nieuwe trainer Domenico Tedesco en meteen een assist verzorgde, hoopt naar verluidt dat de deal alsnog rondkomt. “Hij wil graag, Ajax wil graag en er is een gesprek geweest tussen Ajax en Leipzig. De Duitsers willen hem alleen voorlopig houden en Ajax zal er alles aan doen om hem alsnog naar Amsterdam te halen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.