Voetbal4u.com

‘Groot Steven Bergwijn-nieuws bereikt Ajax’

Monument Valley ONGEKEND! Maak van €1 gewoon €50 als CITY zondag wint van FORREST!

Steven Bergwijn zou van Tottenham Hotspur toestemming hebben gekregen om te kijken naar een andere werkgever. Ajax wil hem graag deze winter proberen over te nemen.

Ajax-watcher Mike Verweij onthulde onlangs in de voetbalpodcast van De Telegraaf: “Ze polsen altijd eerst het management en Bergwijn heeft aangegeven dat hij Ajax wel ziet zitten. Vervolgens moet je een keer naar Spurs toe en nu kwam de vraag van Spurs of het klopte dat ze geïnteresseerd zijn. Ze vroegen of het serieus was en daar is bevestigend op gereageerd.”

Op dat moment had de Premier League-club nog geen standpunt ingenomen. “Spurs heeft aangegeven dat ze in zo’n druk programma zitten tot de winterstop dat ze nu niet gaan beslissen. Dat gaan ze in later stadium doen.”

Door de corona-uitbraak bij Tottenham Hotspur zou het interne beraad inmiddels plaats hebben gevonden. In gesprek met Football Insider laat clubwatcher John Wenham weten dat Bergwijn mag vertrekken. Manager Antonio Conte hanteert een systeem zonder pure vleugelaanvallers en ziet daarom geen toekomst voor de Oranje-international.

De weg lijkt daarmee vrij voor een overstap naar Ajax. In de jeugdopleiding speelde de aanvaller al voor de Amsterdammers. Hij verhuisde daarna op jonge leeftijd naar Arsenal, maar brak pas door in het shirt van PSV.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *