Voetbal4u.com

‘Manchester United zet streep door deal met Feyenoord’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord was deze zomer dichtbij het aantrekken van Manchester United-aanvaller Amad Diallo maar een blessure gooide roet in het eten. Nu is hij hersteld en wilde de Rotterdammers wederom een poging wagen maar nu wil zijn werkgever hem niet meer laten gaan.

Dat schrijft het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt althans. Volgens het medium hebben de Rotterdammers ‘nul op rekest’ gekregen van de Engelsen voor de huur van Diallo. Daardoor schakelt technisch directeur Frank Arnesen door, want de club wil in de winterstop wel graag een aanvallende versterking binnenhalen.

Dat is een flinke streep door de rekening van Feyenoord, aangezien het plan was om Diallo voor anderhalf seizoen te huren. Daarmee zou de door Manchester United voor 21 miljoen (!) euro overgenomen aanvaller kunnen wennen aan Feyenoord in het eerste half jaar en dan kunnen doorstromen naar het basiselftal van Arne Slot. Vooralsnog kan door die plannen echter een streep.

Het is onduidelijk wat de plannen van Manchester United zijn met de voormalig speler van Atalanta Bergamo. Maar volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano zijn er veel meer kapers op de kust, al ging hij destijds niet op namen van clubs in. Feyenoord kan in elk geval voorlopig worden afgeschreven: andere voorhoedespelers worden concreet niet genoemd in De Kuip.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *