Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax en Barcelona praten over ruildeal tussen Mazraoui en Dest’

Ajax en Barcelona zouden in gesprek zijn over een ruildeal tussen Noussair Mazraoui en Sergino Dest. Hier maakt het medium AS melding van. De Spaanse topclub wil de selectie graag versterken met Mazraoui en wil juist van Dest af. De international van de Verenigde Staten komt niet meer in de plannen voor sinds Xavi werd aangesteld als trainer.

Het contract van Mazraoui loopt na dit seizoen af. Aanvankelijk was een tussentijds vertrek voor Ajax onbespreekbaar, maar nu Dest beschikbaar wordt zijn beide clubs in onderhandeling. De verwachting is wel dat er voor Dest een transfersom betaald zal moeten worden omdat Barcelona een deel van de investering terug wil zien. De rechtsback heeft nog een contract tot de zomer van 2025 en maakte anderhalf jaar geleden voor 20 miljoen euro de overstap.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.