Voetbal4u.com

Italië ‘AS Roma toont interesse in Rasmus Kristensen’

AS Roma heeft interesse in voormalige Ajax-speler Rasmus Kristensen. In Amsterdam werd het geen succes maar nadat hij vertrok naar RB Salzburg is hij flink ontwikkeld.

Door zijn sterke optredens was hij dit seizoen goed voor zes doelpunten in de Oostenrijkse competitie, waarmee hij zeer belangrijk was in de prestaties van zijn club. Ook maakte hij dit jaar zijn debuut voor het nationale team van Denemarken.

Met zijn huidige vorm is Kristensen niet meer vergelijkbaar met de speler die hij in Amsterdam was. De rechtsback moest in het team van Erik ten Hag concurreren met Noussair Mazraoui, maar het lukte hem nooit om de Marokkaan uit het basiselftal te spelen. Wel maakte hij van zeer dichtbij mee hoe Ajax de halve finale van de Champions League behaalde, waarin Tottenham Hotspur de club uitschakelde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.