Voetbal4u.com

Spanje ‘Luis Suarez staat voor overstap naar Inter Miami’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Luis Suarez zou op het punt staan om Atletico Madrid te verruilen voor Inter Miami. Hier maakt het Spaanse medium El Mundo Deportivo te melden.

Suárez heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij nog graag eens in de Amerikaanse Major League Soccer wil voetballen. Inter Miami toonde al eerder interesse, maar op dat moment vond hij de tijd er niet rijp voor. Nu zou eigenaar David Beckham hem alsnog aan de selectie willen toevoegen.

Suárez maakt een moeilijke periode door in Madrid. De voormalig Ajax-aanvaller scoorde al acht wedstrijden op rij niet meer, zijn langste droogstaande periode sinds zijn vertrek bij FC Barcelona in 2020. Onlangs werd hij zelfs voortijdig gewisseld door coach Diego Simeone en toen noemde hij de Argentijn een ‘stomme klootzak’.

De 34-jarige Suárez zou zijn aflopende contract voorlopig niet willen verlengen. Dat maakt hem extra interessant voor clubs als Inter Miami, al is niet bekend of de aanvaller in 2022 al de overstap wil maken naar de Amerikaanse competitie. Eerder gaf hij immers aan nog even in Europa te willen spelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *