Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Royston Drenthe maakt in winter stap omhoog in Spanje’

Royston Drenthe staat voor een promotie in Spanje. Hij kan namelijk vertrekken naar Real Murcia dat een niveau hoger speelt dan zijn huidige club. Dit nieuws wordt gebracht door het regionale radiostation Onda Regional. Zij weten dat Drenthe dichtbij een winterse move is naar Real Murcia. Zij willen de Rotterdammer, die nog vastligt tot medio 2023, voor de rest van het seizoen huren.

Momenteel is Drenthe nog actief op het vijfde niveau van Spanje, terwijl Real een divisie hoger actief is. De enkelvoudig international moet de stadgenoot helpen in de strijd op promotie naar het derde niveau. De oud-speler van onder meer Feyenoord en Real Madrid keerde vorig seizoen terug in Spanje, na een periode bij de amateurs van Kozakken Boys. Hij maakte meteen indruk met zeven treffers in negentien wedstrijd, tijdens de huidige jaargang vond hij één keer het net in dertien duels.

De loopbaan van Drenthe begon stromachtig en als grote uitblinker op het EK Onder-21 verdiende hij zijn droomtransfer van Feyenoord naar Real Madrid. Daarna raakte zijn loopbaan in het slop, stopte zelfs even met professioneel voetbal, om later toch nog terug te keren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.