Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Geflopte Xherdan Shaqiri al na zes maanden op de transferlijst gezet’

Xherdan Shaqiri is door zijn werkgever Olympique Lyon al na zes maanden op de transferlijst gezet. Dit weet het Franse medium L’Equipe te melden.

Shaqiri speelde in totaal slechts dertien wedstrijden voor Lyon, waarin hij één keer scoorde en twee assists gaf. De clubleiding en trainer Peter Bosz zijn niet tevreden over hem en willen van hem af. De aankomende transferperiode is daar een mooie gelegenheid voor.

Lyon betaalde zes miljoen euro (exclusief vijf miljen aan mogelijke bonussen) voor Shaqiri. Of Lyon erin slaagt om Shaqiri kwijt te raken, is de vraag. Hij verdient naar verluidt 350.000 euro per maand en ligt nog tot de zomer van 2024 vast.

Shaqiri werd met hoge verwachtingen binnengehaald en Bosz roemde hem bij zijn presentatie, in werkelijkheid bleek hij niet opgewassen tegen de concurrentie. Lucas Paquetá en Houssem Aouar kregen wel basisplaatsen, Shaqiri niet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.