Voetbal4u.com

Eredivisie Arne Slot geeft vier talenten kans om zich te bewijzen

Feyenoord-trainer Arne Slot geeft tijdens de winterstop vier spelers de kans bij het eerste. Ömer Gündüz, Noah Naujoks, Mimeirhel Benita en Mike Kleijn gaan volgens het Algemeen Dagblad volgende week op trainingskamp naar Spanje.

Feyenoord vertrekt op 3 januari naar Jerez, waar het zich in de Spaanse zon gaat voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Gündüz (20), Naujoks (19), Benita (17) en Kleijn (16) mogen dan laten zien wat zij in huis hebben. Van het viertal heeft alleen Benita tot nu toe zijn officiële debuut in de hoofdmacht gemaakt.

Tijdens het trainingskamp zal Feyenoord het opnemen tegen Club Brugge. Het duel met de kampioen van België staat voor zaterdag 8 januari op het programma. Voor zover bekend spelen de Rotterdammers geen andere oefenwedstrijden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.