Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt wil bij Juventus blijven’

Matthijs de Ligt wordt de laatste tijd vaak gelinkt aan een transfer maar de speler zelf zou een voorkeur hebben om bij Juventus te blijven. Hij is na dit seizoen op te halen voor een vastgestelde transfersom van 125 miljoen euro.

Het is bekend dat verschillende Europese topclubs in hem geïnteresseerd zijn en zijn zaakwaarnemer Raiola liet zich onlangs ontvallen dat de speler wel oren heeft naar een nieuw avontuur. Het vaak genoemde FC Barcelona werd als één van de opties genoemd.

Deze winter is De Ligt onhaalbaar voor Barcelona, maar na dit seizoen denkt de Catalaanse topclub alsnog toe te kunnen slaan. Tuttosport schrijft echter dat een vertrek geen zekerheidje is. De voormalig Ajax-verdediger zou volgens het Italiaanse medium wel oren hebben naar een vierde seizoen in Turijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.