Voetbal4u.com

Spanje ‘Sergino Dest wil niet weg en zet streep door Atletico Madrid’

Sergino Dest wil deze winter niet vertrekken bij FC Barcelona. Hij heeft dan ook een streep gezet door verschillende opties waaronder zelfs Atletico Madrid. Hij is bezig aan zijn tweede seizoen bij Barcelona.

De Amerikaans international is niet onomstreden in Camp Nou en mag van trainer Xavi Hernández uitkijken naar een nieuwe club, maar vooralsnog weigert hij zijn verlies te accepteren. Ondanks alle aanbiedingen zou de reactie steevast ‘nee’ zijn.

Een terugkeer bij Ajax werd al meteen afgeschoten onder het mom ‘gepasseerd station’. Spaanse media weten dat ook clubs als Atlético Madrid, Bayern München en Chelsea een poging hebben ondernomen, maar Dest heeft alle opties van tafel geveegd. Nog steeds denkt hij te kunnen slagen in Catalonië.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *